Branding și Creative Marketing

Branding sau cum te diferențiezi de ceilalți. Astăzi, povestea brandului tău, și mai ales transparența cu care este spusă, vor face diferența. Cum așa? Simplu! În era când totul este la un clic distanță, dacă nu te identifici cu audiența ta, crearea unei culturi în jurul brandului tău este esențială!

Branding și Creative Marketing

Astăzi, povestea brandului tău, și mai ales transparența cu care este spusă, vor face diferența. Cum așa? Simplu! În era când totul este la un clic distanță, dacă nu te identifici cu audiența ta, crearea unei culturi în jurul brandului tău este esențială!

Branding si creative marketing

Într-o lume în care puterea unui brand stă în capacitatea consumatorului de a se asocia cu el, poziționarea, încă de la început, ca favorit pe piață este esențială.

Acum mai mult ca niciodată, brandingul nu trebuie să se rezume doar la o identitate vizuală și textuală. Identitatea vizuală și textuală, fără capacitatea de a-ți spune povestea sunt sortite anonimatului. Sună dur? E doar realitatea!

Astăzi, povestea brandului tău și, mai ales, transparența cu care este spusă, va face diferența. Cum așa? Simplu! În era când totul este la un clic distanță, trebuie să te identifici cu audiența ta, crearea unei culturi în jurul brandului tău este esențială!

Astăzi, brandurile favorite înțeleg valoarea critică a misiunii de a-și spune povestea, consistent și convingător. Dacă începutul poveștii tale are ca fundament analize și date consistente și corecte, finalul se va traduce în creșterea business-ului tău. Dar, pentru a-ți spune povestea și a te transmite așa cum ești, este nevoie de talent. Talentul de a aduce împreună cuvintele, designul, informația și tehnologia media pentru a transmite un mesaj care va rămâne în memoria consumatorilor.

Un brand cu o dezvoltare sustenabilă înțelege că un titlu atrăgător și o imagine cool nu mai sunt de ajuns.

Povestea ta trebuie să fie într-adevăr povestea ta… sinceră, clară și mai ales spusă deschis! Umanitate în brand? Perfect! ASTĂZI, povestea ta este povestea lor, spusă de noi! Iar noi știm că dinamica narativă s-a schimbat.

Expertiză:

  • Branding și identitate
  • Copywriting
  • Proofreading
  • Content creation
  • Storyboard
  • Realizare structura și conținut site/blog
  • Stabilire strategie și periodicitate pentru postări
  • Realizare și implementare conținut pentru newsletter (inclusive campaniile de A/B testing)

Madame Says: Branding și Creative Marketing într-o poveste

La început am fost un nume, iar în jurul meu gravitau frânturi de idei ca o multitudine de luminițe! Unele se stingeau, altele apăreau aproape instantaneu. O tensiune aproape electrică le conecta și le deconecta, iar eu eram în centru. La un moment dat s-a făcut liniște. Punctele luminoase au început să se aranjeze și am prins viață. Eram un produs perfect? Nu! Nicidecum! Dar eram reală, aveam trăsături distincte și mă ardea imboldul de a ieși în lume, de a fi văzută și de a interacționa cu tot ce mă inconjoară! Mai presus, aveam un scop. Știam care îmi este menirea. Eram eu, Madame SEO.

Procesul creării mele nu a fost unul rapid sau facil, dar scopul a fost mai puternic decât orice piedică. Acum sunt gata să mă dezvălui!