Despre noi

Madame SEO este o agenție de marketing digital. Îmbinăm expertiza profesională cu experiența personală pentru a duce fiecare business la următorul nivel.

Despre noi

Madame SEO este o agenție de marketing digital. Îmbinam expertiza profesională cu experiența personală pentru a duce fiecare business la următorul nivel.

despre madame seo mobile

Ne implicăm și punem suflet în tot ceea ce creăm și oferim soluții pentru fiecare provocare pe care o întâlnim.
Suntem aventurieri în lumea digitală, iar ONLINE nu mai este doar o variantă de promovare. Online este acum instrumentul de schimbare.

Astăzi povestea ta este povestea lor, spusă de noi. Iar noi știm că narațiunea s-a schimbat.

„Societatea MAM.SEO S.R.L. este un start-up înființat în cadrul Proiectului SMARTER-Susținerea Mediului Antreprenorial din România prin Tactici Economice Regionale, Cod MySMIS – 82/3/7/106188 Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.
Axa prioritara 3 – Locuri de muncă pentru toți Prioritatea de investiții 8iii – Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare Obiectivul Specific 3.7 – Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.”

footer fonduri europene