Contact

Pe scurt, ONLINE-ul se poate transforma oricând în momentul nostru, al tuturor. E aici, ne așteaptă și ne primește pe toți. Tot ce trebuie să facem este să îl folosim în avantajul nostru.

Contact

Pe scurt, ONLINE-ul se poate transforma oricând în momentul nostru, al tuturor. E aici, ne așteaptă și ne primește pe toți. Tot ce trebuie să facem este să îl folosim în avantajul nostru.

contact madame seo

SC MAM.SEO SRL

Adresa: Suceava, România, Strada Ana Ipătescu nr. 5, Bucovina Business Center, Etaj 1, birou 103

Persoană de contact:
Cristina Sîrbu-Bertescu

Tel. +40 749 782 551
Email: office@madameseo.ro

Informații fiscale:
Cod de identificare fiscală: 41355221
Reg. Com. J33/1253/2019
IBAN: RO81BTRLRONCRT0508239302
Banca Transilvania

Dacă doriți să ne transmiteți un mesaj, o puteți face chiar aici, utilizând formularul alăturat. Vă mulțumim!

Vrei să ne contactezi? Scrie-ne acum!

Nume și prenume *
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Mesajul tău *
Fill out this field
Întrebare anti-spam. Vă rog să completați: 23 - 7 = ?
Enter the equation result to proceed

Prin continuarea transmiterii acestui formular, vă exprimați acordul ca datele cu caracter personal furnizate să fie transmise către și prelucrate de echipa Madame SEO. Vă garantăm că vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal doar în scopul pentru care au fost transmise către noi. Pentru detalii despre Politica noastră de Confidențialitate, aliniată la Regulamentul (UE) 2016/679, vă rugăm consultați secțiunea dedicată din Termeni și Condiții. Puteți să solicitați în orice moment informații despre datele dumneavoastră cu caracter personal preluate și prelucrate de echipa Madame SEO, precum și să vă retrageți în orice moment acordul, trimițând un mail la adresa office@madameseo.ro

Sunt de acord cu trimiterea acestor informații *
You need to agree with the terms to proceed

„Societatea MAM.SEO S.R.L. este un start-up înființat în cadrul Proiectului SMARTER-Susținerea Mediului Antreprenorial din România prin Tactici Economice Regionale, Cod MySMIS – 82/3/7/106188 Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.
Axa prioritara 3 – Locuri de muncă pentru toți Prioritatea de investiții 8iii – Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare Obiectivul Specific 3.7 – Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.”

footer fonduri europene